Tembang Iki Tak Gawe Chord Gitar Banyu Moto – Nella Kharisma feat Dory Harsa dari Kunci C

Berikut chord gitar Banyu Moto Nella Kharisma feat Dory Harsa mudah dimainkan dari kunci C. Lagu Banyu Moto ini ditulis oleh Heri Marwanto. Tembang iki

Tak gawe mung kanggo kowe Sing paling tak tresnani nganti saiki Tumetese banyu moto iki

Sing dadi saksi Sumpah lan janji sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan

Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe

Sing tak tresnani tekaning mati Cahyo lintang ing wengi Gawe ayeme ati

Tambah ndedowo roso Kangen ming sliramu tresnaku Tumetese banyu moto iki

Sing dadi saksi Sumpah lan janji sehidup semati Sampai kapan kan kau buktikan

Tresno tulus yo mung kanggo awakku Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe

Sing tak tresnani tekaning mati Sampai kapan kan kau buktikan Tresno tulus yo mung kanggo awakku

Sampai mati kan ku pastikan Mergo mung kowe Sing tak tresnani tekaning mati

Cahyo lintang ing wengi Gawe ayeme ati Tambah ndedowo roso

Kangen ming sliramu tresnaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *